İSTEĞE BAĞLI STAJ DUYURUSU

Değerli Öğrencilerimiz,

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Yarıyılında isteğe bağlı staj yapmak isteyen öğrencilerimizin yapması gereken iş ve işlemler aşağıya çıkarılmıştır.

1.Öğrencilerimiz, stajını, aşağıda belirlenen tarih aralığında kendisinin belirleyeceği kurum / kuruluşlarda yapabilecektir.

2.Öğrenciler, fakültemiz kurumsal elektronik posta adresine  ( iibf@karatekin.edu.tr );

-adı soyadı,

-öğrenci numarası,

-T.C. kimlik numarası,

-staj tarih aralığı,

-staj yapmak istediği kurum/kuruluş bilgileri ve adresi,

bilgilerini gönderdiklerinde ilgili döneme ait staj belgesi kendisine mail ortamında iletilecektir.

3.Öğrenci kendisine iletilen formdan iki nüsha kopya alacak ve bilgileri doldurarak, staj yapacağı kuruma/firmaya teslim edecek ve bir nüshasının ilgili kuruma onaylatılmış hâlini elektronik posta yoluyla tekrar fakültemize ulaştıracaktır. (ilgili kurum/firma tarafından onaylanmış nüshanın, en geç staj başlangıç tarihinden 15 gün önce dekanlığımıza ulaştırılması, öğrencinin sorumluluğundadır. zamanında belgesini ulaştırmayan öğrencinin işlemleri başlatılmayacaktır.

3.Staj yapan öğrencilerimizin işyeri sağlık sigortaları dekanlığımız tarafından ödenecektir.

4.Staj dönemleri 20 iş günü olmak üzere aşağıdaki şekilde belirlenmiştir.

Staj Dönemleri

1.Dönem         : 19 Haziran-21 Temmuz 2023