2024 YAZ DÖNEMİ İŞLEMLERİ

Sevgili öğrencilerimiz,

Üniversitemizde 2023-2024 öğretim yılı yaz döneminde dersler fakültemiz binasında yüz yüze olacak şekilde uygulanacaktır.

Yönetmelik hükümleri uyarınca yaz döneminde toplam 21 Akts`yi aşmamak üzere en fazla 3 ders alınabilir.

YAZ DÖNEMİ AKADEMİK TAKVİMİ

Ders Seçimi ve Ücret Ödeme İşlemleri         : 16-19 Temmuz 2024

Derslerin başlaması                                        : 22 Temmuz 2024

Derslerin Bitişi                                               : 23 Ağustos 2024

Yarıyıl Sonu Sınavları                                   : 26-28 Ağustos 2024

2023-2024 yaz döneminde fakültemizde açılması planlanan derslerin bilgisine ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

1-YAZ OKULUNDA ÜNİVERSİTEMİZDEN DERS ALMAK İSTEYEN DİĞER ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN İZLEYECEĞİ YOL

Misafir öğrencilerin kayıt işlemleri için BU LİNKE TIKLAYINIZ.

AÇILACAK DERSLERİN İÇERİKLERİNE

veya

adreslerinden ulaşabilirsiniz.

2-YAZ OKULUNDA ÜNİVERSİTEMİZDEN DERS ALMAK İSTEYEN FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİNİN İZLEYECEĞİ YOL

OBS sistemi üzerinden 16-19 Temmuz 2024 tarihleri arasında ders seçme işlemini yaptıktan sonra yine sistem üzerinden kredi kartı ile veya herhangi bir halk bankası şubesine giderek öğrenci numarası ile ders ücretini ödeyen öğrenci danışmanına ulaşarak kaydını onaylatacaktır.

3-YAZ OKULUNDA DİĞER ÜNİVERSİTELERDEN DERS ALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN İZLEYECEĞİ YOL

Öğrencilerimiz, Fakültemizde açılmayan dersleri başka üniversitelerde yaz döneminde alabilirler.

Öğrenci, BURAYA TIKLAYARAK indirebileceği forma ilgili üniversiteden alacağı dersin içeriğini ekleyerek (internet çıktısı yeterlidir. ders içeriğini ilgili üniversiteye onaylatmaya gerek yoktur.), ilgili dersi/dersleri Fakültemizde veren öğretim üyesi ve bölüm başkanının onayına sunacak ve bölüm sekreterliğine teslim edecektir. Onaylama yapılması durumunda öğrencinin başka üniversiteden ders almasına izin verilecektir.

NOT:

Dersin alındığı üniversitedeki AKTS kredisi ile fakültemizdeki kredi arasında fark olması durumunda öğrencinin transkriptine dersi aldığı üniversitedeki AKTS kredisi yansıtılacaktır.

Yayınlanma Tarihi: 27 Haziran 2024 Perşembe
Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2024 Salı