2022 YAZ DÖNEMİ

Sevgili öğrencilerimiz,

Üniversitemizde 2021-2022 öğretim yılı yaz döneminde dersler fakültemiz binasında yüz yüze olacak şekilde uygulanacaktır.

Yönetmelik hükümleri uyarınca yaz döneminde toplam 21 Akts`yi aşmamak üzere en fazla 3 ders alınabilir.

Ders seçme ve ücret ödeme tarihleri: 01-04 Ağustos 2022

Derslerin başlama bitiş tarihleri        : 08 Ağustos-09 Eylül 2022

Yarıyıl Sonu Sınavları                      : 12-15 Eylül 2022

2021-2022 yaz döneminde fakültemizde açılması planlanan derslerin bilgisine ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

AÇILACAK DERSLERİN SAYISAL BİLGİLERİNİ BU LİNKTEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

1-YAZ OKULUNDA ÜNİVERSİTEMİZDEN DERS ALMAK İSTEYEN DİĞER ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN İZLEYECEĞİ YOL

Yaz okulu kayıt işlemlerini https://ubis.karatekin.edu.tr/YazOkuluKayit.aspx  adresinden 01-04 Ağustos 2022 tarihleri arasında tamamlayan öğrenci, oluşan yaz okulu ücretini Kredi Kartı ile veya sistemin oluşturacağı öğrenci numarasıyla Halk Bankası şubelerine ödeyerek kayıt işlemini tamamlamış olur.

ÖĞRENCİ NUMARANIZI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Not: Öğrencilerin Üniversitemiz Yaz Okulundan aldığı derslere ait notların kendi Yükseköğretim Kurumunda kabul edilme veya edilmemesine ait yükümlülük tamamen öğrenciye aittir. Bu nedenle öğrencilerin Üniversitemiz Yaz Okuluna ders kaydı yaptırmadan önce kayıtlı olduğu Yükseköğretim Kurumundan izin almaları gerekmektedir.

AÇILACAK DERSLERİN İÇERİKLERİNE

veya

adreslerinden ulaşabilirsiniz.

2-YAZ OKULUNDA ÜNİVERSİTEMİZDEN DERS ALMAK İSTEYEN FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİNİN İZLEYECEĞİ YOL

UBIS sistemi üzerinden 01-04 Ağustos 2022 tarihleri arasında ders seçme işlemini yaptıktan sonra yine sistem üzerinden kredi kartı ile veya herhangi bir halk bankası şubesine giderek öğrenci numarası ile ders ücretini ödeyen öğrenci danışmanına ulaşarak kaydını onaylatacaktır.

3-YAZ OKULUNDA DİĞER ÜNİVERSİTELERDEN DERS ALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN İZLEYECEĞİ YOL

Öğrencilerimiz, Fakültemizde açılmayan dersleri başka üniversitelerde yaz döneminde alabilirler.

Öğrenci, BURAYA TIKLAYARAK indirebileceği forma ilgili üniversiteden alacağı dersin içeriğini ekleyerek (internet çıktısı yeterlidir. ders içeriğini ilgili üniversiteye onaylatmaya gerek yoktur.), ilgili dersi/dersleri Fakültemizde veren öğretim üyesi ve bölüm başkanının onayına sunacak ve bölüm sekreterliğine teslimedecektir. Onaylama yapılması durumunda öğrencinin başka üniversiteden ders almasına izin verilecektir.

NOT: Dersin alındığı üniversitedeki AKTS kredisi ile fakültemizdeki kredi arasında fark olması durumunda öğrencinin transkriptine dersi aldığı üniversitedeki AKTS kredisi yansıtılacaktır.

Yayınlanma Tarihi: 13 Haziran 2022 Pazartesi
Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2024 Çarşamba