2021-2022 GÜZ DÖNEMİ DERS SEÇME İŞLEMLERİ

Sevgili Öğrencilerimiz,

2021-2022 öğretim yılı güz dönemi ders seçme işlemleri 04-07 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacak, dersler ise 11 Ekim 2021 tarihinde başlayacaktır.

Önemli tarihler

04 - 07 Ekim 2021           Katkı Payı/Öğrenim Ücreti Ödemeleri ve Ders Kayıtları

04 - 10 Ekim 2021           Danışman Onayı

11 Ekim 2021                  DERSLERİN BAŞLAMASI

Dönemde açılacak derslerin listesini buraya TIKLAYARAK ÖĞRENEBİLİRSİNİZ.

Üniversitemiz yönetmelik hükümleri uyarınca mezuniyet için 240 Akts`Yİ tamamlamış olmak ve tüm zorunlu derslerden başarılı olmak gerekmektedir.

Öğrencisi olduğunuz bölümün tüm müfredatına BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ. Bölüm müfredatınızı inceleyiniz ve alt dönemlerden almadığınız zorunlu dersin kalmadığına dikkat ediniz.

YENİ KAYIT OLMUŞ ÖĞRENCİLERİMİZ,

Ders seçme işlemleri ubis.karatekin.edu.tr adresinden sosyal bilgilerinizi doldurduktan sonra, sol menüde yer alan ders işlemleri/ders kaydı linkine tıklayarak yapılacaktır.

ubis sistemine girişte

kullanıcı adın: öğrenci numaran,

şifren ise: T.C. kimlik numarandır.

öğrenci numaranı bilmiyorsan öğrenmek için BURAYA TIKLAYABİLİRSİN.

YÖNETMELİK GEREĞİ, öğrencilerimiz bir dönemde 36 akts`ye kadar, ders tekrarı durumunda ise 42 akts`yi aşmayacak şekilde ders seçebilirler.

Yayınlanma Tarihi: 30 Eylül 2021 Perşembe
Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2021 Cuma