• TEK DERS SINAV DUYURUSU (güncellendi)

fakültemizde mezuniyet aşamasına gelmiş ve tek dersten başarısız olmuş öğrenciler için tek ders sınavları 30 OCAK 2019 ÇARŞAMBA GÜNÜ YAPILACAKTIR.

(FAKÜLTEMİZE 2015 ve DAHA ÖNCEKİ YILLARDA KAYIT OLMUŞ ÖĞRENCİLER İÇİN TEK DERS SINAVLARI ÜÇ DERS OLARAK UYGULANACAKTIR.)

SINAV PROGRAMI DERS BAZINDA İLAN EDİLMİŞTİR.

BAŞARISIZ DERSİNİZİN BELİRTİLEN YER VE SAATTEKİ SINAVINA GİRMEK İÇİN AYRICA BAŞVURU YAPMANIZA GEREK BULUNMAMAKTADIR.

ANCAK, sınava girme hakkınız olduğunu düşündüğünüz ders listede yer almıyorsa 29 ocak 2019 salı günü saat 14:00`e kadar 376 218 95 46 numaralı faksa dilekçe gönderebilirsiniz.

(Üniversitemiz ön lisans ve lisans eğitim öğretim yönetmeliğinin 14/4 maddesi uyarınca öğrencinin hak etmediği bir sınava girmesi durumunda aldığı not, ilan edilmiş bile olsa iptal edilir.)

SINAV PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ.