• PROF. DR. FUAT SEZGİN YILI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA İSLAM BİLİM VE TEKNOLOJİ TARİHİ MÜZESİNE GEZİ DÜZENLENDİ.

Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı etkinlikleri kapsamında Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hasan AYRANCI’nın destekleriyle ve üniversitemiz organizasyonuyla, Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Osman GÜMÜŞÇÜ, Coğrafya Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat TANRIKULU, Fakültemiz akademisyenleri Arş. Gör. Hasan DÜNDAR ve Arş. Gör. Mehmet Ali DEMİR ile çeşitli bölümlerden öğrencilerin katılımıyla, İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesi’ne gezi düzenlenmiştir.

Bu gezi kapsamında öğrencilerimiz Prof. Dr. Fuat SEZGİN’in hayatı ve eserleri hakkında detaylı olarak bilgi edinmiş ve İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesi’nde bulunan kıymetli eserleri inceleme fırsatı bulmuşlardır.