23-24 Yaz Dönemi İsteğe Bağlı Staj Tarihleri

İSTEĞE BAĞLI YAZ STAJI YAPACAK

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

 

Sevgili öğrenciler,

 

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (Kariyer Kapısı) Ulusal Staj Programı üzerinden staj başvuru son tarihiniz 10.03.2024 olarak belirlenmiştir.

 

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı yaz döneminde isteğe bağlı staj yapmayı düşünen öğrencilerimize, kamu kurumları ile özel sektör kuruluşlarında staj yapma olanağı sunmak adına başlatılan Ulusal Staj Programı’nın 2024 yılı başvuru sürecine ilişkin bilgilere https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ulusalstajprogrami web adresinden ulaşabilirsiniz.

 

 

KARİYER KAPISI ÜZERİNDEN STAJ BAŞVURUSUNDA BULUNMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN AŞAĞIDAKİ ŞU İKİ ŞARTI YERİNE GETİREREK BAŞVURU YAPMALARI GEREKMEKTEDİR.

 

  • Başvuru yapmadan önce, Fakültemiz tarafından belirlenen ve aşağıda sunulan staj etaplarından size uygun olan bir etabı belirleyiniz.

İİBF 2023-2024 İsteğe Bağlı Yaz Stajı Etaplarımız:

Birinci Etap           : (16 Temmuz-12 Ağustos 2024) (20 iş günü)

İkinci Etap                         : (15 Ağustos-12 Eylül 2024) (20 iş günü)

Üçüncü Etap          : (16 Eylül-11 Ekim 2024) (20 iş günü)

 

 (Dikkat! Öğrenciler sadece bu etaplarda staj yapabilirler. Belirtilen etaplar dışındaki staj başvuruları kabul edilmeyecektir).

 

  • Staj etabınızı belirledikten sonra; kariyer kapısı üzerinden Ulusal Staj Programına başvuru yaptığınız kurumlara, mutlaka, Fakültemiz tarafından belirlenen staj etap tarihlerini bildiriniz ve sadece bu tarihlerde staj yapabileceğinizi, aksi takdirde staj yapamayacağınızı not düşerek iletiniz.

 

 

ÖNEMLİ NOT: Bu duyuru Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (Kariyer Kapısı) Ulusal Staj Programı üzerinden 10.03.2024 tarihine kadar staj başvurusu yapacak öğrencilerin, staj etap tarihlerini staj yapacakları kurumlara bildirmeleri için hazırlanmıştır. OBS sistemi üzerinden staj etapları açıldığında güncel duyurular İİBF web sayfasında yayımlanacaktır. Staj yapacak olan tüm öğrencilerimizin web sayfası üzerinden staj duyurularını dikkatle takip etmesi ve belirtilen tarihlerde istenilen evrakları eksiksiz teslim etmesi önem arz etmektedir.

 

ÖNEMLİ NOT: Ulusal Staj Programı dışında, okuduğunuz bölüm ile ilgili olan kurum ve kuruluşlarda da staj yapabilirsiniz. Ancak yine yukarıda belirtilen tarihler (staj etapları) dışındaki staj başvuruları kabul edilmeyecektir.

Yayınlanma Tarihi: 11 Ocak 2024 Perşembe
Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2024 Salı