STAJ DUYURUSU

DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ,

2017 YAZ DÖNEMİNDE  İSTEĞE BAĞLI STAJ YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN İZLEYECEĞİ YOL AŞAĞIYA ÇIKARILMIŞTIR.

1.ÖĞRENCİLERİMİZ, STAJINI, KENDİSİNİN  VEYA KURUM / KURULUŞUN BELİRLEYECEĞİ TARİHLER ARASINDA YAPABİLECEKTİR.

2.ÖĞRENCİLER, BÖLÜM SEKRETERLİKLERİNDEN ALACAKLARI İMZALI 2 NÜSHA STAJ YAZISINI, STAJ YAPACAKLARI KURUMA/FİRMAYA  TESLİM EDECEKLER VE BİR NÜSHASININ ONAYLANARAK DEKANLIĞIMIZA ULAŞMASINI SAĞLAYACAKLARDIR. (İLGİLİ KURUM/FİRMA TARAFINDAN ONAYLANMIŞ NÜSHANIN, ZAMANINDA DEKANLIĞIMIZA ULAŞTIRILMASI, ÖĞRENCİNİN SORUMLULUĞUNDADIR. ZAMANINDA EVRAĞINI ULAŞTIRMAYAN ÖĞRENCİ KESİNLİKLE STAJ YAPAMAYACAKTIR. )

3.STAJ YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZİN İŞYERİ SAĞLIK SİGORTALARI ÜNİVERSİTEMİZ TARAFINDAN ÖDENECEKTİR.

Duyuru Tarihi: 15.5.2017
Etiketler :